Pannkakor med champinjonfyllning
Ingredienser

Pannkakor - grundrecept (2/3 portioner):
2 ägg
2 dl mjöl (jag brukar blanda olika sorters mjöl)
4 dl mjölk
lite olja
en nypa salt

Champinjonsås:
en burk skivade champinjoner
mjölk
(grädde)
Maïzena
salt
peppar
(vitlök, lök)
smör att steka i

Blanda alla ingredienserna till pannkakorna, och gör pannkakor (jag hoppas att ni vet hur man gör pannkakor).

Till såsen:
Fräs champinjonerna i smöret (eventuellt tillsammans med löken). Pressa lite vitlök över. Salta, peppra. Täck över med mjölk, och låt småkoka i minst 5 minuter (om man har lite grädde kan man hälla i också).
Till slut, använd Maïzena för att göra såsen tjockare (följ anvisningarna på paketet, för man behöver olika mycket för hur mycket vätska man har använt).
Fyll sedan pannkakorna (se bilden) och stoppa i ugnen 150°C i cirka 10 minuter.
Servera med en sallad.